Narancsos-mákos kölespuding
2015. március 1. Mindennapi ételeink 
  
  
  
tovább a teljes receptért  »  
  
   Hozzávalók:     50 dkg  köles  1/2  liter rizstej  25 dkg kék mák, darálva   vanília, 1 bio narancs héja, rizsszirup - ízlés szerint     Elkészítés:               A vizet feltesszük főni.  Amikor forr, beletesszük a kölest, és fedő alatt 3 percig forraljuk. Ezt követően lezárjuk, és konyharuhával alaposan beborítva kb. 1 órát ,,dunsztban tartjuk. (Így szép, pergő lesz a kölesünk). Közben megdaráljuk a mákot, narancshéjat reszelünk. A kölesbe belekeverjük a kék mákot, vaníliaport, mézet, narancshéjat és az egészet botmixerrel puding állagúvá mixeljük. Friss gyümölcsökkel díszítjük és fogyasztjuk.     
| « Babakonyha. 1.rész. A szülő felelőssége | Mákos-kókuszos trüffel » | 
 | 
 | 
 Receptek
 Hírek
 Éttermek
 Blogok
 Katalógus
 Kedvencek
 Kapcsolat

 Szerintünk ez is ízleni fog 
 Legfrissebbek ugyaninnen
	
	
   
