Zabtál recept vegetáriánus

Zabtál

2010. május 28. Legyen néktek eledelül... 

Zabtál
tovább a teljes receptért  »
Mostanában kicsit nyúzottabban indulnak és zajlanak napjaink, mint ahogy az az ideális világomban megtervezésre került. Ennek köszönhető a blogtól nem megszokott hallgatás. Az ételek egyébként készülnek napról napra, fotók gyűlnek, csak a bejegyzésekig nem jutok el mindig. De ez a péntek most nem maradhat egy finom zabos reggeli nélkül. Nagy előnye ennek a zabtálnak , hogy egy tálban össze kell kutyulni csak az össze alapanyagot, aztán had süljön. Egy órát ugyan, mai nem kevés, meg közben párszor meg kell keverni, de alapvetően sem szaktudást , sem odafigyelést nem igényel az étel. A végeredmény kicsit talán töménynek bizonyult: én nagyon keveset ettem belőle, mert hamar elteltem, Gergő pedig feljavította egy kis növényi tejjel, így viszont nagyon komoly mennyiséget fogyasztott belőle:)

« Boldog Gyermekkort! Mazsolás-mangós -fahéjas kása »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!