Áfonyás limonádé
2012. szeptember 6. Mindennapi ételeink
tovább a teljes receptért »
Kaptunk Erdélyből csupán vízben eltett áfonyát. Azaz le lett szedve az erdőben a gyümölcs, és egy literes üvegben fel lett öntve vízzel. Hűtőben kell tárolni. Rendkívül finom, és nagyon jó immunerősítő. Szóval nagyon megörültünk neki. Azóta ezt esszük a müzlibe, kásák mellé, de ma meg is ittuk.:-) Limonádét készítettem (citrom+méz+víz hozzáadásával), majd ebbe öntöttem abból a vízből, amelyben jól kiázott az áfonya,ill. a gyümölcsből is turmixoltam bele. A végén citromfűvel dúsítottuk. Tudom, nem mindenki rendelkezik áfonyával, de végülis bármilyen gyümölcs nagyon jól harmonizál a citrommal. Valamelyik nap szederrel ittuk.
« Mandulás-körtés-gabonakávés vegán torta | Program ismertetési lehetőség a Civil Rádióban! » |
|
|