Kölesdesszert recept vegetáriánus

Kölesdesszert

2013. január 7. Lét-tudatos konyha 

Kölesdesszert
tovább a teljes receptért  »
Egyszerűen elkészíthető gabonás csemege. Hozzávalók: 20 dkg köles csipet só 5 dkg aszalt meggy kb. 1/­­2 l meggyméz tejszínhab Elkészítése: Az aszalt meggyet beáztatjuk. A kölest leöblítjük, és a t hozzáadva kétszeres mennyiségű vízben megfőzzük. Tálkákba adagolunk személyenként 3 evőkanál kölest, ráöntünk kb. 2-3 evőkanál meggylevet, és ízlés szerint mézet adunk hozzá. Megszórjuk néhány szem aszalt meggyel, és tejszínhabbal díszítjük. Kapcsolódó recept: itt

« Rukkola pesto Csokis avokádókrém banánnal »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!