Marcipános-sárgabarackos zabkása
2012. augusztus 6. Mindennapi ételeink
tovább a teljes receptért »
Ez valami fantasztikus volt, mindenképp érdemes kipróbálni, aki szereti az édes reggelit, annak akkor, aki nem, annak ebéd utánra, estére. :-) Hozzávalók: 4 dl vaníliás szójatej 5 dkg jumbo mazsola 2 dl apró szemű zabpehely 6 szem sárgabarack 5-6 ek. nyírfacukor Marcipánmassza Elkészítés: A vaníliás szójatejet feltesszük főni és amikor forr, beleöntjük a zabpelyhet és a mazsolát. Puhulásig főzzük, ekkor ízesítjük nyírfacukorral és citromhéjjal. Tálaláskor bőséggel karikázunk rá a marcipánrúdból és szórunk rá sárgabarackot is. Egyszerű és nagyszerű. :-)
« XVI. Vegetáriánus Fesztivál életmód hétvége nem csak növényevőknek | Cukkinis tökmag pástétom » |
|
|