XVI. Vegetáriánus Fesztivál – életmód hétvége nem csak növényevőknek recept vegetáriánus

XVI. Vegetáriánus Fesztivál – életmód hétvége nem csak növényevőknek

2012. augusztus 6. Vegetáriánus receptek 

XVI. Vegetáriánus Fesztivál – életmód hétvége nem csak növényevőknek Vegetáriánus és makrobiotikus ételkóstolók, főzőtanfolyamok, öko és bio szemléletű termékbemutatók, vegetáriánus főzőverseny. Csábító kínálat, de nem csupán kulináris eseménynek ígérkezik a 16. alkalommal megrendezésre kerülő Vegetáriánus Fesztivál.

Igazán változatos programokból válogathatunk, melyek közt egyaránt megtalálhatók táplálkozási szakemberek előadásai, csoportos jóga, valamint relaxációs- és táncfoglalkozások. A két nap alatt lehetőség nyílik természetgyógyászokkal folytatott konzultációra, önismereti programok és workshopok is segítenek majd abban, hogy harmóniát teremtsünk testünk és lelkünk között. Számos zenei- és táncelőadás mellett Harcsa Veronika koncertje is szórakoztatja majd az odalátogatókat.

Az idei szakmai előadásokon többek között szó lesz a nyers étkezésről, a vegán életmódról, a gyermekek táplálásáról, az allergiás megbetegedések megelőzéséről, a böjtölés hogyanjáról és mikéntjéről, méregtelenítésről és tisztítókúra alkalmazásáról.

A rendezvény célja, hogy eloszlassa a vegetáriánus étkezésessel kapcsolatos tévhiteket illetve, hogy rávilágítson arra, hogyan élhetünk egészségesen sok zöldség és gyümölcs fogyasztásával.

A fesztivál 2012. augusztus 25-26. között a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban (X. kerület, Szent László tér 7-14.) várja vendégeit – de nem csak vegetáriánusokat.

A rendezvényre a belépés ingyenes!

A teljes program: www.egeszsegvar.hu
Bliszkó Viktor

Bliszkó Viktor: Vegetáriánus receptek; második, bővített kiadás Még több receptért katt a képre!

« Mángold Marcipános-sárgabarackos zabkása »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!