Medvehagymás kucsmagomba
2014. március 29. Vegetáriánus receptek 
Hozzávalók:
- 2 ek vaj
- 20 dkg kucsmagomba
- 10 medvehagyma levél
- só, bors
A kucsmagombát megtisztítjuk, a szárát felkarikázzuk, a fejét összevágjuk, a medvehagymát felaprítjuk. A vajat egy serpenyőben felolvasztjuk, beletesszük a gombát és a medvehagymát. Jól összeforgatjuk, enyhén borsozzuk, sózzuk. Kevergetve addig pároljuk, míg a hosszú levét elfövi.
Pirítóson tálaljuk.
Bliszkó Viktor
| « Wellness hétvége – Mit együnk a magyarországi szállodákban, ha nem hagyományos táplálkozást folytatunk? | Mustár házilag » |
|
|
Receptek
Hírek
Éttermek
Blogok
Katalógus
Kedvencek
Kapcsolat



Szerintünk ez is ízleni fog
Legfrissebbek ugyaninnen

