Medvehagymás kucsmagomba recept vegetáriánus

Medvehagymás kucsmagomba

2014. március 29. Vegetáriánus receptek 

Medvehagymás kucsmagomba Hozzávalók:
- 2 ek vaj
- 20 dkg kucsmagomba
- 10 medvehagyma levél
- só, bors

A kucsmagombát megtisztítjuk, a szárát felkarikázzuk, a fejét összevágjuk, a medvehagymát felaprítjuk. A vajat egy serpenyőben felolvasztjuk, beletesszük a gombát és a medvehagymát. Jól összeforgatjuk, enyhén borsozzuk, sózzuk. Kevergetve addig pároljuk, míg a hosszú levét elfövi.
Pirítóson tálaljuk.
Bliszkó Viktor

Bliszkó Viktor: Vegetáriánus receptek; második, bővített kiadás Még több receptért katt a képre!

« Wellness hétvége – Mit együnk a magyarországi szállodákban, ha nem hagyományos táplálkozást folytatunk? Mustár házilag »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!