Alkoholmentes „forraltbor” recept vegetáriánus

Alkoholmentesforraltbor”

2020. december 21. Vegetáriánus receptek 

Alkoholmentes „forraltbor” Az adventi és karácsonyi ünnepi hangulathoz hozzá tartozik a gyümölcs- és fűszerillat, mint a síléchez a bot, a télhez pedig a forró italok.

Hozzávalók:
- 1 l szőlő
- 8 dl víz
- 8-10 szem szegfűbors
- 1-2 rúd fahéj
- 8-10 szem szegfűszeg
- 2-3 darab csillagánizs
- 10-15 szem mazsola

A szőlőlé az bolti, dobozos, fehér- vagy kékszőlőből. A hozzávalókat egy lábasba öntjük, felforraljuk, és fedő alatt 20 percig ázni hagyjuk. Forrón, ízlés szerint narancsdarabokkal kínáljuk.

Kellemes ünnepeket!

Bliszkó Viktor

Bliszkó Viktor: Vegetáriánus receptek; második, bővített kiadás Még több receptért katt a képre!

« Így kezdj neki az Új évnek! - lépések a sikeres évindításhoz 2021. Almás-diós sütike liszt- és cukormentesen »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!