Sárgarépás medvehagymasaláta recept vegetáriánus

Sárgarépás medvehagymasaláta

2014. március 20. Vegagyerek 

Sárgarépás medvehagymasaláta
tovább a teljes receptért  »
Naggyon finom, és teljesen egyszerű saláta! Sokat nem is mondanék hozzá, én tofurántottával ettem vacsorára.:) Sárgarépás medvehagymasaláta Elkészítési idő: 20 perc Hozzávalók (4 főre): 1 ek. olívaolaj 1 csipet só 1/­­2 citrom leve 300 g sárgarépa, gyufaszálnyi csíkokra gyalulva 1 jó maréknyi medvehagyma, finomra aprítva 1/­­2 zsenge fejes saláta, összetépkedve 50 g szezámmag, szárazon pirítva Az olajat a sóval, és a citromlével összekeverjük. A répát, a medvehagymát, a salátát tálba rakjuk, sz öntettel meglocsoljuk, majd lazán összerázzuk. A tetejét pirított szezámmaggal meghintjük, és medvehagymalevelekkel díszítjük. Forrás: Ízek és Érzések Magazin, 2014. március-április

« A legtutibb teljes kiőrlésű kenyér és zsemle!:) Chia mag kréker »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!