Tzatziki recept vegetáriánus

Tzatziki

2012. május 23. BioBrigi 

Tzatziki
tovább a teljes receptért  »
Ahányszor bemegyek a fóliába, mosolyognom kell, mert olyan gyönyörűen terem az uborka, hogy öröm nézni. Legtöbbször csak úgy leszedi az ember, és már eszi is, de néha megéri, hogy saláta legyen. Pl. joghurtos uborkasaláta, vagy tzatziki más néven. Hozzávalók: 1 kg uborka 1 pohár joghurt (kinek szója, kinek tehénke) 1 gerezd fokhagyma pár szál kapor 1 csipet só Az uborkát lereszeljük, majd zzuk. Azután hozzáadjuk az áttört fokhagymát, az apróra vágott kaprot, és a joghurtot. A legjobb, ha néhány órára állni hagyjuk, hogy összeérjen az íze. Egy szelet teljes kiőrlésű pirítóssal nagyon finom tud lenni.

« Gyümölcsös árpa (gersli) Burgonyás tönkölykenyér »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!