Kovászos uborka leves - indiai beütéssel recept vegetáriánus

Kovászos uborka leves - indiai beütéssel

2012. július 27. Vegetáriánus receptek 

Kovászos uborka leves - indiai beütéssel Hozzávalók:
- 1 ek olívaolaj
- 2 tk mustármag
- 1 tk római kömény
- egy csipet bors
- 20 dkg kovászos uborka + 1-2 darab levesbetétnek
- 20 dkg tejföl
- 0,5 l kovászos uborka
- 2 tk cukor
- 1 ek apróra vágott kapor

Az olajat felforrósítjuk, és fedő alatt kipattogtatjuk a mustármagot, majd a még forró olajba beletesszük római köményt és a borsot is. A többi hozzávalóval együtt turmixba tesszük és alaposan összeturmixoljuk. Fél órán át hűtőben állni hagyjuk.

Hidegen, apróra vágott kovászos uborkára tálaljuk.

Bliszkó Viktor

Bliszkó Viktor: Vegetáriánus receptek; második, bővített kiadás Még több receptért katt a képre!

« Padlizsános tészta (laktovegetáriánus) Programajánló: Zöld Nyári Egyetem »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!