Céklás-kakaós zabkása recept vegetáriánus

Céklás-kakaós zabkása

2017. február 18. Beautilicious 

Céklás-kakaós zabkása
tovább a teljes receptért  »
A zabkása egy tökéletes választás a nap indításához. Nem kell hozzá se se idő, se nagy főző tudomány. A legjobb benne, hogy annyi féle képp elkészítheted, hogy sose lehet ráunni. Az én egyik kedvenc ízesítésem a céklás-kakaós, amit megsúgok nektek, hogyan készítek. hozzávalók - 40g zabpehely - 150ml kókusztej - 1ek édesítő - fél főtt cékla - 1ek kakaópor Így készítem - A céklát megfőzöm, majd aprítógépben pépesítem - a zabpelyhet felteszem főni a tejjel, majd hozzáadom a céklát - Még melegen belekeverem az édesített kakaóport  

« Egészben sült karfiol (vegán) Fehérjés csokipuding »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!