Datolyás-kakaós brownie
2018. július 21. Mindennapi ételeink
tovább a teljes receptért »
Hozzávalók: 10 dkg datolya 1 dl víz / vaníliás szójatej 1 dl olaj 5 ek holland kakaó/karobpor eritrit, xilit-ízlés szerint 2 ek. lenmagpehely 10 dkg liszt 2 tk. foszfátmentes sütőpor Elkészítés: A datolyát a vízzel (vaníliás szójatejjel) és olajjal összeturmixoljuk, majd hozzáadjuk a kakaót, a lenmagpelyhet, lisztet, sütőport, eritritet. Alaposan összekeverjük, majd olajozott-lisztezett tepsibe téve 180 fokon max 15-20 perc alatt kisütjük. Mi datolyasziruppal ettük.
« 6 szuper tárolási hack, amivel a zöldségek és gyümölcsök tovább frissek maradnak | Festéklövészet és vegán fagyi a Krisna-völgyi búcsúban » |
|
|