Karobos-mogyorókrémes-aszalt szilvás vegán muffin
2012. november 27. Mindennapi ételeink 
  
  
  
tovább a teljes receptért  »  
  
   Hozzávalók:  15 dkg finomliszt 15 dkg teljes kiőrlésű liszt 12 dkg nyírfacukor 1citrom héja 1 tk. szódabikarbóna 1 ek. foszfátmentes sütőpor 7,5 dkg olaj 2,5 dl Alpro banános szójatej (vagy vaníliás szójatej)  2 ek. karobpor 1 ek. sós mogyorókrém 12 db aszalt szilva  Elkészítés:  Először a száraz összevalókat (liszt, sütőpor, karobpor, nyírfacukor) keverjük össze, majd ehhez adjuk hozzá a sós mogyorókrémet, az olajat, növényi tejet, citromhéjat. Alaposan összekeverjük, majd muffin papírba tesszük, mindegyik közepébe aszalt szilvát teszünk; 170 fokon kb. 40 perc alatt kisütjük.         
| « sok kicsi 2012 | Egyes állatvédőkről » | 
 | 
 | 
 Receptek
 Hírek
 Éttermek
 Blogok
 Katalógus
 Kedvencek
 Kapcsolat

 Szerintünk ez is ízleni fog 
 Legfrissebbek ugyaninnen
	
	
   
