Almás-fahéjas koszorú recept vegetáriánus

Almás-fahéjas koszorú

2018. március 19. Mindennapi ételeink 

Almás-fahéjas koszorú
tovább a teljes receptért  »
Igazi téli csemege...így, "tavasszal" :-D Hozzávalók: 1 bögre citrom-lime-os Alpro szójajoghurt 1 bögre liszt 1 bögre eritrit 1 bögre reszelt alma 1/­­3 bögre hidegen sajtolt olaj 1 csomag sütőpor 1 citrom héja 1/­­2 citrom leve 1 kanál lenmagpehely Elkészítés: Az almát lereszeljük (kis lyukú reszelőn), majd kicsavarjuk. Belereszeljük a citromhéjat, ízesítjük fahéjjal, hozzáadjuk az olajat. A lenmagpelyhet beáztatjuk a citromlébe, és amikor "megszívta magát", hozzáadjuk az almás keverékhez.  Ehhez keverjük a lisztet, eritritet, sütőport és keverést követően olajozott-lisztezett formába téve 170 fokon 25-30 perc alatt készre sütjük. 

« Paradicsomos voroslencse leves Van igazán jó vega étterem Budapesten? Kipróbáltuk! »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!