Kifőztük magazin és Lét-tudatos Hírlevél ajánló
2013. június 3. Lét-tudatos konyha
tovább a teljes receptért »
Megjelent a Kifőztük Magazin júniusi száma! Erre a hónapra friss ízekkel, spárgával, zöldborsóval, spenóttal és gyümölcsökkel, piknikhangulattal, hűsítő fagylaltokkal készültünk. Az ételek többsége könnyen elkészíthető, hiszen kinek van kedve ilyenkor órákat állni a tűzhely mellett. A magazin letölthető a Kifőztük oldalán. Elkészült a Lét-tudatos Hírlevél júniusi száma: zöldborsós, meggyes ételek, befőzés természetesen, tartósítószer nélkül. Nyári ötletek a szünidőre nem csak gyermekes szülőknek, hanem mindenkinek, aki egyszerű és egészséges ételeket szeretne készíteni. Feliratkozás a www.lettudatos.com belső oldalain.
« A zöldség, amiből szörpöt főzünk | Lúgosítás élő ételekkel - hamarosan a boltokban! » |
|
|