 
    
	
  Kifőztük 2012/4.
2012. március 26. Dulmina tündérkonyhája 
  
  
  
tovább a teljes receptért  »  
  
  Megjelent a Kifőztük gasztromagazin áprilisi száma, melybe természetesen elsősorban a tavasz és a húsvét jegyében válogattuk a jobbnál jobb recepteket.
Én az alábbiakkal készültem:
Tormás lepényke
Boros zöldségkrémleves
Tormás zöldségkrémleves
Almás-diós püspökkenyér
Kakaós almakenyér
Diós-mézes keksz
Kókuszos zabkeksz csokoládésan
 A magazin a www.kifoztuk.hu oldalról  
| « gerslivel töltött kelkáposzta paradicsommártásban | Csalános medvehagyma pesto » | 
| 
 | 
 | 
 Receptek
 Receptek Hírek
 Hírek Éttermek
 Éttermek Blogok
 Blogok Katalógus
 Katalógus Kedvencek
 Kedvencek Kapcsolat
 Kapcsolat

 Szerintünk ez is ízleni fog
 Szerintünk ez is ízleni fog 
 Legfrissebbek ugyaninnen
 Legfrissebbek ugyaninnen
 
	 
	 
   
