

Klasszikus finomfőzelék növényi alapokon, gluténmentesen
2025. június 6. Prove - a világ vegán szemmel
tovább a teljes receptért »
A menzáról jól ismert finomfőzelék selymes állagát ebben a vegán, gluténmentes receptben a rizstej és kókuszkrém keveréke adja. Készíthetsz mellé akár zöldségfasírtot is. Közismert étel Magyarországon a finomfőzelék, ám szinte minden háztartásban kicsit másképp készítik. Van, ahol zöldbabbal főzik, máshol karalábé is kerül bele, a legismertebb változat azonban valószínűleg az, amely a sárgarépa, zöldborsó és…
The post Klasszikus finomfőzelék növényi alapokon, gluténmentesen appeared first on Prove.hu.
« Komp legénysége gyűjtött be egy kóborlástól és úszástól kimerült kutyát | Ausztráliai áradások - veszélyeztetett fajokat mentő állatmenhely is bajba került » |