Korianderes répa pogácsa
tovább a teljes receptért »
Egy főzős műsor adta az ötletet ennek a pogácsának az elkészítéséhez. A koriander és répa valóban remek párosítás. Friss fűszernövénnyel persze még jobb lenne, de azt majd nyáron. :) Gondolom már ti is várjátok a tavaszt, én is azt tervezgetem már, mit és hogyan fogok csinálni a kertben. De addig is használjátok ki az időt, és készítsetek valami finomat! ;) Hozzávalók: 5-6 szál sárgarépa 3 kávédarálónyi őrölt zabpehely 1 marék nagyszemű zabpehely kevés zabtej vagy más növényi tej fűszerek: himalája só, fehér bors, őrölt koriander 1.A répákat kis lyukú reszelőn lereszeljük, hozzáöntünk egy kevés tejet (kb.1 dl). 2. Fűszerezzük, majd hozzáadjuk a zabpelyheket. Félre tesszük egy rövid időre, hogy a zabpehely egy kicsit meg tudjaszívni magát. (Ettől fog összetapadni a pogácsa.) 3. Forró olajban kisütjük. Ani Tisztán,tudatosan!
« Mákos-almás kavart (vegán) | Töltött karalábé fűszeres köleságyon » |
|
|