reteksaláta - csak így egyszerűen
2012. április 17. Napló étkeinkről, életünkről
tovább a teljes receptért »
Hozzávalók: 1 csomag retek, szőröstül-bőröstül. A többi meg ahogy éppen adódik. Ma reggel apró paradicsom, mézes-szezámkrém és némi fűszer került bele. A piacon furcsán néznek rám az árusok, hogy a zöldjéért veszem a retket, pedig még az is lehet, hogy értékesebb, mint a gumója... Tegnap a fiam ritkította a reteksort a kertben, és a mit kiszedett, némi mosás után rögtön meg is ettük. A kertészkedésben ezeket a pillanatokat szeretem, ilyenkor érezni igazán, hogy honnan van a táplálékunk :-) Szép napot, és finom, éltető táplálékot kívánok mindannyiunk asztalára!
« SÁRGARÉPA-KRÉMLEVES | Spenótos krumplimuffin » |
|
|