Szőlőmagliszt, szőlőmag őrlemény házilag recept vegetáriánus

Szőlőmagliszt, szőlőmag őrlemény házilag

2013. szeptember 22. Fitt Nők 

Szőlőmagliszt, szőlőmag őrlemény házilag
tovább a teljes receptért  »
Vajon mi ez a nem túl szép “izé”? Szőlőlé préselése után maradt szőlőhéj- és szőlőmag maradvány, amit nem dobok ki, hanem megszárítom és darálóban ledarálom, majd száraz helyen tárolom. A szőlőmag őrleményt fel lehet használni turmixokba, gyümölcspépekbe keverve. Boltokban igen borsos áron vásárolható, ne hagyjuk veszni ezt az értékes anyagot sem!

« Szilvalekvár cukor- és tartósítószer nélkül Paradicsomos babpörkölt tönkölytarhonyával »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!