Ránky Edit Müzlicsemege a natúrkonyhában - Vegetáriánus receptek

Müzlicsemege a natúrkonyhában

Ránky Edit Müzlicsemege a natúrkonyhában

Ránky Edit

Müzlicsemege a natúrkonyhában

A kásaként elkészített gabonafélék tejjel és tejtermékkel, olajos magvakkal és gyümölcsökkel történő mindennapos fogyasztása a régmúltba vezethető vissza. Ezt a szinte elfeledett ételkombinációt, az ún. müzlit elevenítjük itt fel. Nem tudományos értekezés ez a mű, csupán a hagyományokra épülő építkezési kultúrát kívánja röviden ismertetni. A füzetben olvasható értékelések és méltatások egy része nem tudományosan igazolt tapasztalatokra épült, hanem egyéni megfigyelések vannak mögöttük. Az itt leírt receptek alapján a fantáziadús háziasszony számtalan müzlivariációt készíthet a család asztalára.

 Ajánljuk még:

Elisabeth Döpp, Christian Willrich Vegetáriánus ételek
Zöldségételek Ropogós, friss és vitamindús
Jackie Le Tissier Testkontroll vegetáriánusoknak A Hay-módszer és az egészséges táplálkozás
Rose Elliot Nagy vegetáriánus szakácskönyv
Varga Lászlóné Ínyenc családi szakácskönyv hús nélkül
Isa Fuchs Vegetáriánus konyha Egész évben friss, egészséges ételek

 

Az adatokat a moly.hu biztosítja.

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!