Zöldségételek Ropogós, friss és vitamindús - Vegetáriánus receptek

Zöldségételek

Zöldségételek Ropogós, friss és vitamindús

Zöldségételek

Ropogós, friss és vitamindús

Az ínyenc levesektől a ropogós salátákon át a legkülönbözőbb töltött, sütött, csőben sült finomságokig - ez a kis szakácskönyv a legfinomabb zöldségételekből válogat. A csábító receptek között mindenki talál kedvére valót. Lehet köret, főétel, tálalhatjuk hússal, hallal, tojással vagy sajttal, klasszikus vagy ínyenc módra: a zöldségételek számtalan variációs lehetőséget kínálnak. A kötet összeállítói évszakok szerint csoportosították a recepteket, hogy mindig friss és ropogós zöldség kerüljön az ételbe.

 Ajánljuk még:

Vegetáriánus ételek - Változatos, friss és finom
Vegetáriánus finomságok
Csigó Zita, Kocsis Bálint Vegetáriánus ételek Magyar idény szerint
Anne Noël A vegetáriánus konyha
Marlena Spieler Olasz vegetáriánus ételek 30 perc alatt
Yotam Ottolenghi Vegetáriánus finomságok Kulináris élmények a zöldséges ételek mesterétől

 

Az adatokat a moly.hu biztosítja.

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!