Yotam Ottolenghi Vegetáriánus finomságok Kulináris élmények a zöldséges ételek mesterétől - Vegetáriánus receptek

Vegetáriánus finomságok

Yotam Ottolenghi Vegetáriánus finomságok Kulináris élmények a zöldséges ételek mesterétől

Yotam Ottolenghi

Vegetáriánus finomságok

Kulináris élmények a zöldséges ételek mesterétől

Az éttermeivel és szakácskönyveivel világhírnevet szerző YOTAM OTTOLENGHI a főzés és a szakácskönyvírás világának egyik legizgalmasabb új tehetsége. Ez a páratlan zöldséges receptgyűjtemény 120 eredeti ételleírást tartalmaz, a receptek közül sok kifejezetten a Guardian Weekend magazin Új vegetáriánus rovatába készült. Ottolenghi ételek iránti elhivatottsága mediterrán kötődéséből és az alapanyagok iránti végtelen szeretetéből táplálkozik. Ő maga nem vegetáriánus, ez is az oka, hogy a zöldségételeket egészen eredeti és újító módon közelíti meg, hangsúlyos ízekre és lenyűgöző, friss kombinációkra alapozva. A leveles zöldségféléknek, padlizsánnak, káposz- taféléknek, a rizsnek és gabonáknak, tésztáknak és hüvelyeseknek, gyökérzöldségeknek, sütőtöknek, hagymának, gyümölcsöknek, gombáknak és paradicsomnak szentelt fejezetekben a színek, ízek és textúrák sokfélesége rendkívüli.

 Ajánljuk még:

Deborah Gray 500 vegetáriánus étel A legjobb receptek vegáknak és vegánoknak
Paul Gayler Vegetáriánus ételek
Schiffer Anna Vegás lettem! ... muszájból Vegetáriánus szakácskönyv kezdőknek
Rose Elliot Nagy vegetáriánus szakácskönyv
Cornelia Schinharl Wok - vegetáriánus ételek
Marlena Spieler Olasz vegetáriánus ételek 30 perc alatt

 

Az adatokat a moly.hu biztosítja.

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!