Fórumok, csoportok recept vegetáriánus

Fórumok, csoportok

2012. június 21. Vegetáriánus receptek 

Új tagokkal bővült a blog szekciónk, amik ugyan nem blogok, de egy fórum és két Facebook csoport. Semmiképp sem szerettük volna kihagyni őket, itt a helyük.

veg.hu - minden, ami vegetáriánus: http://veg.hu
Fórum. Lehet beszélgetni, olvasgatni, a kezdők pedig külön szekciót kaptak segítségül. A receptek külön topic és altopic rendszerbe vannak szedve, megkönnyítve a keresést.

108.hu Vegetáriánus Főzőklub: http://www.facebook.com/groups/429452050405456/
„A 108 Vegetáriánus Főzőiskola klubja, ahol megoszthatod vegetáriánus receptjeidet, vagy csak egy fotót arról, hogy mit főztél. Beszélgethetsz a főzésről, megoszthatod tapasztalataidat, felteheted kérdéseidet. A legjobb recepteket megjelentetjük a 108.hu Magazinban, illetve portálunkon.
Elveinkkel a következő alapanyagok használata ellenkezik: hús, hal, tojás, alkohol.
Természetesen nem csak vegetáriánusok lehetnek a csoport tagjai, olyan húsevőket is várunk, akiket érdekel a húsmentes étkezés, illetve készítenek zöldségételeket. Gyere közénk, beszélgessünk, főzzünk!”

Vegetáriánus klub: http://www.facebook.com/groups/377334642313446/
Vegetáriánus klub, ahol közzéteheted receptjeidet, vagy fotódat arról, hogy mit ettél, mit főztél. Beszélgethetsz a főzésről, megoszthatod tapasztalataidat, felteheted kérdéseidet.
Hús és hal nélkül. Tojás és alkohol mehet.


Jó böngészést, jó főzőcskézést!
Bliszkó Viktor

Bliszkó Viktor: Vegetáriánus receptek; második, bővített kiadás Még több receptért katt a képre!

« Mákos puliszka friss áfonya-meggyöntettel Smoothie »Szerintünk ez is ízleni fog …Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!Észrevétele van? Küldje el!