 
    
	
  Kifőztük ünnepi szám!
2014. március 1. Lét-tudatos konyha 
 
  
  
  
tovább a teljes receptért  »  
  
   4 éve, március 10 -én jelent meg a Kifőztük  gasztromagazin első száma  . Az első elektronikusan megjelenő, ingyenes (gasztro)magazin voltunk a ,,piacon.      Sokat változtunk mi magunk és az újság is. Reméljük , hogy örömmel olvassák  ezeket a sorokat, és még sokáig velünk lesznek, ahogy mi is szeretnénk még hosszú ideig minden hónapban leírni ezt a pár szót: ,,Megjelent a Kifőztük  gasztromagazin legújabb száma  .        Végezetül néhány szó az e havi számról: az idén márciusra esik   a húsvét előtti böjt nagy része  , ezért sok böjtös ételt hoztunk.    De ahogy minden számban, így most is, szerepelnek hagyományos fogások is a kínálatban.    A Lét-tudatos konyha ételei közül a következők szerepelnek:   Rukkolás pestomártás   Brokkoliragu    Mindkét ételhez javaslom a barna rizst, amiről ismertetőt is olvashatnak a magazinban: Barna rizs, a tavasz gabonája címmel.      A magazin ingyenesen letölthető itt: www.kifoztuk.hu   
| « Hatha jóga öngyógyító gyakorlatokkal - Szegeden | Rizsmajonézes saláta » | 
| 
 | 
 | 
 Receptek
 Receptek Hírek
 Hírek Éttermek
 Éttermek Blogok
 Blogok Katalógus
 Katalógus Kedvencek
 Kedvencek Kapcsolat
 Kapcsolat

 Szerintünk ez is ízleni fog
 Szerintünk ez is ízleni fog 
 Legfrissebbek ugyaninnen
 Legfrissebbek ugyaninnen
 
	 
	 
   
