Körte csatni
2014. október 13. Lét-tudatos konyha 
  
  
  
tovább a teljes receptért  »  
  
   Hozzávalók:   - 50 dkg körte - 3 evőkanál nádcukor - 1 teáskanál őrölt fahéj - 1kávéskanál őrölt szegfűszeg -  1/2  kávéskanál chilipor - 2 evőkanál olívaolaj    Elkészítése:   A körtét megtisztítjuk és apró darabokra vágjuk.   A fahéjat és a szegfűszeget az olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a gyümölcsöt és a cukrot.   Fedő alatt puhulni hagyjuk, levet fog ereszteni.   Kb. 10 perc múlva hozzáadjuk a chilit és összepároljuk.   Édes-csípős mártás állagú. Főételek mellé kiegészítésként fogyasztjuk.  
| « Gulyáskrém házilag | Reform szilvás lepény » | 
 | 
 | 
 Receptek
 Hírek
 Éttermek
 Blogok
 Katalógus
 Kedvencek
 Kapcsolat

 Szerintünk ez is ízleni fog 
 Legfrissebbek ugyaninnen
	
	
   
