Őszibarackos gesztenyetorta recept vegetáriánus

Őszibarackos gesztenyetorta

2012. április 22. Mindennapi ételeink 

Őszibarackos gesztenyetorta
tovább a teljes receptért  »
Ezt a tortát sütöttem idén férjem születésnapjára, mivel nagyon szereti a gesztenyét és az őszibarackot is :-) Hozzávalók: 15 dkg teljes kiőrlésű liszt 35 dkg finomliszt 15 dkg nyírfacukor 12 ek. Pithari extra szűz olívaoolaj 1 tk. Arm& Hammer szóda 5 dl kukoricatej -- 1 kg fagyasztott gesztenyepüré 10 dkg kókuszolaj kb.10 dkg nyírfacukor 1 konzerv őszibarack Elkészítés: A tészta hozzávalóit összeöntjük és alaposan kikeverjük. Olajozott, lisztezett tepsibe öntjük. Közepes lángon sütjük, kb. 50 percig, a végén lejjebb vesszük a lángot. Kitűnő piskóta lesz, tojás nélkül! A krém hozzávalóit is alaposan összekeverjük. A piskótát három fele vágjuk.  A krémet szintén három fele szedjük: megkenjük először az első lapot, megszórjuk a feldarabolt barackkal, majd a második lapot is, és végük a torta külsejét is.

« Könnyű tavaszi saláta A gyógyszeripar árnyoldalai - 2. rész »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!