Vegán muffin recept vegetáriánus

Vegán muffin

2012. április 23. Mindennapi ételeink 

Vegán muffin
tovább a teljes receptért  »
Finom, gyors-egyszerű és laktató édesség. Hozzávalók - 9 db muffinhoz: 25 dkg liszt (fele teljes kiőrlésű, fele finomliszt) 8 dkg nyírfacukor 6 ek. Pithari extra szűz olívaolaj 1 kisebb tk. Arm& Hammer szóda 2,5 dl  vaníliás szójatej  2-3 ek. karobpor -- 9 db kis eper -- 1/­­3 l vaníliás szójatej  1 cs.vaníliapuding Elkészítés: A tészta alapanyagait jó alaposan összekeverjük. Majd egy muffinformát kiolajozunk, lisztezünk és mindegyik rész felébe töltjük a tésztát. Majd ebbe beleteszünk 1-1 kisebb epret- úgy, hogy négy fele vágjuk. Majd befedjük a tésztával. Közepes lángon kisütjük, kb. 40 perc alatt.  Eközben elkészítjük a vaníliapudingot: vaníliás szójatejben megfőzzük a vaníliapudingot. Mivel a tej is ízesített, nem szükséges cukrot adnunk hozzá.  Amikor kisült a muffinunk, a pudingot rápakoljuk és elfogyasztjuk (miután kihűlt:-).

« Magyaros napraforgó pástétom Sonkás Padlizsán - Roppanós Brokkolival »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!