Szilvafagyi, otthon, 4 összetevőből!
2014. augusztus 19. Gréta konyhája
tovább a teljes receptért »
Hozzávalók: 2 bögre magozott negyedelt szilva (4 órán át mélyhűtőben tartva) 1 szeletelt fagyott banán 2 ek agavé szirup 1 doboz kókuszkrém, vagy sűrű kókusztej (egy éjszakán át hűtőben tartva) A hozzávalókat egy erős turmixgépbe tesszük, vagy ahogy én most, csigás présgépbe helyeztem, a gyümölcsöket beledobáltam a fenti lyukon, és kész fagyit kaptam. A masszát összeturmixoltam még egyszer a kókuszkrémmel és az agavé sziruppal, mélyhűtőbe helyeztem 3 órára, félóránként egy spatulával átkevergettem. Egyszerű, és nagyszerű, kedvünk szerint bármilyen gyümölccsel variálható. Jó étvágyat!
« Mit eszel, ha vegán leszel? | Grillezett őszibarack saláta » |
|
|