 
    
	
  Fodroskel zöld turmixba
2016. november 16. Gitta nyersétel blogja 
 
  
  
  
tovább a teljes receptért  »  
  
  Kevesen ismerik a fodroskelt, pedig az egyik legértékesebb zöld levelű zöldségünk, és már több helyen is lehet kapni :) főleg a biopiacon, de láttam már máshol is a városban. Szerencsére.     Itt egy jó kis cikk róla, ha többet szeretnél tudni: Mi fán terem a fodroskel?   Mondjuk ellentmondásnak érzem, hogy a cikk kiemeli a fodros kel magas C vitamin tartalmát, és utána mindjárt az első receptben süssük-pároljuk 5 percig... a C vitamin rovására természetesen.  Én mindenesetre azt ajánlom, hogy fogyasszuk nyersen.Zöld turmixba.  Hozzávalók: 1 marék fodroskel 1 alma 3 dl víz  A fentieket tessék jól összeturmixolni, lehetőleg 2-3 percig, hogy teljesen selymes, sima legyen. Először kevés vízzel, majd ha már egyáltalán nem látszanak benne a rostok, akkor mehet bele még egy kis víz és készen is van.      
| « Granola házilag készítve | Bundás mandulasajt zöldséges rizottóval és áfonya lekvárral » | 
| 
 | 
 | 
 Receptek
 Receptek Hírek
 Hírek Éttermek
 Éttermek Blogok
 Blogok Katalógus
 Katalógus Kedvencek
 Kedvencek Kapcsolat
 Kapcsolat

 Szerintünk ez is ízleni fog
 Szerintünk ez is ízleni fog 
 Legfrissebbek ugyaninnen
 Legfrissebbek ugyaninnen
 
	 
	 
   
