Gyümölcsös zabpelyhes sütemény
tovább a teljes receptért »
Rendes fotó nem készült, mert amint földet ért a tepsi a kisember keze máris benne matatott. Neki is ízlett. Hozzávalók: 50 dkg zabpehely 1 dl olaj 1/2 kg fagyasztott meggy 10 dkg darált dió/mandula 2 ek gyümölcscukor 2 alma (szeletelve) A zabpelyhet, az olajat, a diót és a cukrot jól összedolgozzuk. Belekeverjük a meggyet is. A tészta puhaságát némi búzadara hozzáadásával szabályozhatjuk. (Én nem szoktam bele tenni.) Kiolajozott tepsibe nyomkodjuk a masszát, tetejét almaszeletekkel fedjük le. 20-25 percig sütjük, míg a teteje szép aranybarna lesz.
| « "Gazdag" lencseleves | Lencseragus pásztorpite » |
|
|
Receptek
Hírek
Éttermek
Blogok
Katalógus
Kedvencek
Kapcsolat


Szerintünk ez is ízleni fog
Legfrissebbek ugyaninnen

