Lassi - emésztést segítő ájurvédikus joghurtital recept vegetáriánus

Lassi - emésztést segítő ájurvédikus joghurtital

2018. augusztus 5. Élj harmóniában 

Lassi - emésztést segítő ájurvédikus joghurtital
tovább a teljes receptért  »
A lassi  (indiai joghurtital)  íróból vagy hígított joghurtól készült ital, amely fantasztikus hatással van a testedre és az elmédre is. Segít friss energiákkal feltölteni a szervezeted és egy forró nyári napon hűsítőleg hat.  Az ájurvéda ajánlja, hogy az étkezések után fogyassz lassit  mert ez nagyon jól segíti az emésztést.  Ez a lassi recept nagyon könnyen elkészíthető, nagyon ízletes is és garantálom, hogy minden rokonod, barátod hálás lesz érte:).  Ez a recept minden ájurvédikus testtípus számára ideális, de elsődlegesen a pitta-t tartja egyensúlyban a szervezetben. A joghurt mixelése segíti feléleszteni az agni-t, azaz az emésztésed tüzét . Hozzávalók 2 csésze víz 1/­­2 csésze joghurt 2 ek nádcukor 1 csepp rózsavíz Vegyszermentes (bio) alapanyagokat használj! Az alapanyagokat alaposan keverd össze :) Erre én egy kézimixert szoktam használni, de a turmixgép is ideális lehet.  felhasznált szakirodalom: dr. Vasant Lad és Usha Lad Ájurvéda szakácskönyve

« Teszt: Anjuna Ice Pops (videó) Fűszeres sült padlizsán - indiai subji (szabdzsi) »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!