Maradék főtt krumpli hasznosítása recept vegetáriánus

Maradék főtt krumpli hasznosítása

2013. szeptember 30. BioBrigi 

Maradék főtt krumpli hasznosítása
tovább a teljes receptért  »
Sokszor van, hogy egy adag főtt krumpli árválkodik a hűtőben, esetleg már a köret is elfogyott. Ma nézegettem, hogy mit lehetne nagyon gyorsan kezdeni vele. Egy kis vegyes salátával egyem magában? Nem nagy recept, inkább emlékeztetőnek írom le. Gyorsan apróra vágtam, beraktam az Actifry-ba 30 percre, és egy kis biotejföllel fogyasztottam. Finom volt. Belül puha, kívül kicsit ropogós. Padlizsánkrémmel, vagy zakuszkával kiegészítve is el tudom képzelni. Hozzávalók: 3-4 nagyobb főtt burgonya pár szál petrezselyemzöld 1 ek olivaolaj 1 csipet só A burgonyát felkockázzuk, meglocsoljuk az olajjal, és a készülékben 25 percig sütjük. Akkor rászórjuk az apróra vágott petrezselyem zöldet, és még pár percig hagyjuk sülni. Tálaláskor megszórjuk némi val. Ha nincs masinánk, a sütőben is elkészíthető, csak a tepsit többször meg kell rázni, amíg készül. A legjobb ha hőlégkeveréses funkciót használunk.

« Paradicsom saláta Fonott kalács (vegán) »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!