Medvehagyma pesto dióval: frissítő tavaszi szósz tésztára vagy szendvicsbe recept vegetáriánus

Medvehagyma pesto dióval: frissítő tavaszi szósz tésztára vagy szendvicsbe

2024. március 17. Prove - a világ vegán szemmel 


tovább a teljes receptért  »
A kora tavasz egyik legizgalmasabb idényzöldsége az olaszok kedvenc tésztaszószaként elkészítve: ez a medvehagyma pesto. Titka az intenzív, markáns ízek tökéletes harmóniájában rejlik. Ebben a szószban a medvehagyma fokhagymához hasonló, de annál zsengébb, ,,zöldebb aromája, a dió karakteressége, a bazsalikom frissessége és a - természetes ízfokozóként is számontartott - sörélesztőpehely umami hatása olyan fúziót alkotnak,… The post Medvehagyma pesto dióval: frissítő tavaszi szósz tésztára vagy szendvicsbe appeared first on Prove.hu.

« Így étkeznek Svájcban: egyre látványosabb a növényi alapú termékek iránti kereslet Luxusnak nyoma sincs: nyomorúságosak a körülmények a finn szőrmefarmokon »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!