Medvehagyma pesto dióval: frissítő tavaszi szósz tésztára vagy szendvicsbe
2024. március 17. Prove - a világ vegán szemmel
tovább a teljes receptért »
A kora tavasz egyik legizgalmasabb idényzöldsége az olaszok kedvenc tésztaszószaként elkészítve: ez a medvehagyma pesto. Titka az intenzív, markáns ízek tökéletes harmóniájában rejlik. Ebben a szószban a medvehagyma fokhagymához hasonló, de annál zsengébb, ,,zöldebb aromája, a dió karakteressége, a bazsalikom frissessége és a - természetes ízfokozóként is számontartott - sörélesztőpehely umami hatása olyan fúziót alkotnak,…
The post Medvehagyma pesto dióval: frissítő tavaszi szósz tésztára vagy szendvicsbe appeared first on Prove.hu.
« Így étkeznek Svájcban: egyre látványosabb a növényi alapú termékek iránti kereslet | Luxusnak nyoma sincs: nyomorúságosak a körülmények a finn szőrmefarmokon » |