 
    
	
  Növényi tejszínes-mustáros búzahús ragu medvehagymás metélttel
2013. október 17. Mindennapi ételeink 
 
  
  
  
tovább a teljes receptért  »  
  
   Nagyon különleges és finom ebédünk volt valamelyik nap.  Hozzávalók:  25 dkg búzasikérpor  2 dl langyos víz 2 ek.só 3-4 tk. fokhagymapor  1 késhegynyi szódabikarbóna   --  3 dl Soyade növényi dresszing  3 ek. mustár  2 ek. kukoricakeményítő  2 fej vöröshagyma  1 csokor petrezselyem   2 ek. olívaolaj    víz   só   --  25 dkg Rédei bio tönköly medvehagymás szélesmetélt   Elkészítés:  A búzahúst a szokott módon elkészítjük. Majd a hagymákat meghámozzuk, felkockázzuk és olaj és víz keverékén megpároljuk. A keményítőt 3-4 ek. vízzel elkeverjük. A búzahúst csíkokra vágjuk, és rátesszük a megpárolódott hagymára. Megsózzuk. Hozzáadjuk a vízben feloldott keményítőt, a szójatejszínt, a mustárt és a felaprított petrezselymet. Összefőzzük és tésztával tálaljuk.     
| « Csipkebogyófesztivál a Bükkben | Ha nem jégbe fagyott birodalmi lépegető, akkor mi lehet ez? » | 
| 
 | 
 | 
 Receptek
 Receptek Hírek
 Hírek Éttermek
 Éttermek Blogok
 Blogok Katalógus
 Katalógus Kedvencek
 Kedvencek Kapcsolat
 Kapcsolat

 Szerintünk ez is ízleni fog
 Szerintünk ez is ízleni fog 
 Legfrissebbek ugyaninnen
 Legfrissebbek ugyaninnen
 
	 
	 
   
