Párolt alma dióval töltve (vegán) recept vegetáriánus

Párolt alma dióval töltve (vegán)

2015. szeptember 29. VegaNinja 


tovább a teljes receptért  »
Hozzávalók: 1250 g kemény, savanyú alma (pl. idared, zöldalma) 10 dkg darált dió 3 evőkanál sárgabarack lekvár A párolóléhez: 5-6 dl víz 50 g cukor 1 citrom leve 1 körömnyi egész fahéj 1/­­2 citrom héja 1/­­2 csomag őrölt vanília 1 csipet só   1. Az almákat hámozd meg, vízszintesen vágd félbe, és egy éles késsel […]

« Céklás gnocchi, diós gorgonzola szószban, és minden hónap 29 - e Gnocchi nap (gluténmentes, tojásmentes) Gyors hummusz krém (szezámmagos csicseriborsó püré ) »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!