Vegán karobos piskóta alma-birsalmadzsemmel recept vegetáriánus

Vegán karobos piskóta alma-birsalmadzsemmel

2012. október 10. Mindennapi ételeink 

Vegán karobos piskóta alma-birsalmadzsemmel
tovább a teljes receptért  »
Egy újabb vegán piskótarecept, az egyik legjobb.:-) Hozzávalók: 1 bögre teljes kiőrlésű liszt 1 bögre finomliszt 2 bögre növényi tej  1 citrom héja 4 ek. karob 1 bögre nyírfacukor 1 ek. foszfátmentes sütőpor -- 1/­­2 kg birsalma 1/­­2 kg alma 10 dkg nyírfacukor 1 ek. pektin Elkészítés: A liszteket a sütőporral és a nyírfacukorral, karobbal összekeverjük, majd hozzáöntjük a növényi tejet és alapos elkeverést követően olajozott-lisztezett tepsiben kisütjük (170 fokon, 30 perc alatt). Eközben elkészítjük az alma- birsalmadzsemet: meghámozzuk a birsalmákat és az almákat, majd felkockázzuk és kevés nyírfacukorral feltesszük főni. Puhulásig főzzük, ez idő alatt be is sűrűsödik.  A kihűlt piskótát kettévágjuk és ezzel megkenve tálaljuk.

« Falusi sütőtökleves (laktovegetáriánus vagy vegán) Nyitott szemmel - Interjú a Fittanyuka konyháról »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!