Zöldborsós-sütőtökös vegán tócsni
2013. február 11. Mindennapi ételeink 
  
  
  
tovább a teljes receptért  »  
  
   Nagyon finom, próbáljátok ki! Egy főzelék mellé tökéletes feltét a mindennapokban.   Hozzávalók:  20 dkg zöldborsó 10 dkg sütőtök 10 dkg burgonya 20 dkg fehér tönkölyliszt 5 dkg teljes kiőrlésű tönkölyliszt    2 dl víz 1 csokor petrezselyem só -ízlés szerint 3 ek. 100% extra szűz olívaolaj   Elkészítés:  A borsót kevés vízen megpároljuk. A sütőtököt és a krumplit lereszeljük.  Amikor kifőtt a borsó, hozzákeverjük a lereszelt krumplihoz, sütőtökhöz. Ekkor hozzáadjuk a sót, liszteket, a felaprított petrezselymet, olajat és a vizet. Összedolgozzuk, majd kerámia palacsintasütőbe halmozzuk, és elegyengetjük őket (akár az amerikai palacsintákat), és kisütjük.     
| « Sárgarépás kesudiósült (vegán) | B12 vitamin kérdés » | 
 | 
 | 
 Receptek
 Hírek
 Éttermek
 Blogok
 Katalógus
 Kedvencek
 Kapcsolat

 Szerintünk ez is ízleni fog 
 Legfrissebbek ugyaninnen
	
	
   
