Petrezselymes vegán tönkölynokedli gabonakolbászos lecsóval recept vegetáriánus

Petrezselymes vegán tönkölynokedli gabonakolbászos lecval

2012. június 6. Mindennapi ételeink 

Petrezselymes vegán tönkölynokedli gabonakolbászos lecsóval
tovább a teljes receptért  »
Hozzávalók-a nokedlihez: 1/­­2 rész tönkölyliszt 1/­­2 rész zabliszt só-ízlés szerint víz-amennyit felvesz 1 kis csokor petrezselyem Hozzávalók - a lechoz: 1 kg paprika (vegyesen piros, fehér, zöld:-) 4 szem paradicsom 3 ek. olaj 2 fej vöröshagyma 4 gerezd fokhagyma só - ízlés szerint 1 rész gabonakolbász-ízlés szerint Elkészítés: A nokedlihez összekeverem  a liszteket, t, vizet, belekeverjük a felaprított petrezselymet. Rugalmas nokedlitésztát kell, hogy kapjunk. Forrásban lévő s vízbe beleszaggatjuk, és kifőzzük. A lechoz az apróra vágott hagymát vízen megpároljuk, majd olajjal kiegészítve beletesszük a karikákra vágott paradicsomokat és paprikát. Nem zzuk, mert akkor lejön a héja a zöldségeknek. Előbb megfőzzük (val és fokhagymával ízesítve), amikor majdnem megfőtt, zzuk és belekeverjük a gabonakolbászt. Tofurántottával, de magában, vagy rizzsel, nokedlivel tálalva is finom.

« Gyümölcsös vacsi Dinnye-meggy turmix ital »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!