Zserbókrémmel töltött szilva recept vegetáriánus

Zserbókrémmel töltött szilva

2014. augusztus 23. Éltető ételek 

Zserbókrémmel töltött szilva
tovább a teljes receptért  »
Újabb finom csemege, így szilvaszezonban. Egyszerű elkészíteni,igazi vendégváró falat. Hozzávalók: - szilva - 10 dkg dió - 10 dkg aszalt barackcitrom olajfahéj - díszítésre: hajdinacsíra Elkészítése: - A szilvákat vágjuk ketté, és szedjük ki belőle a magokat. Ide lesz töltve a krém.A dióz áztassuk be, majd daráljuk morzsásra. Az aszalt sárgabarackot turmixoljuk össze, majd keverjük el a dióval. Ízesítsük fahéjjal és a citrom olajjal.Töltsük meg a szilvát a krémmel, majd szórjuk meg egy kevés hajdinacsírával.

« Sárgarépás lencseleves Nyers cukkíni “főzelék” »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!