A tél ízei Vegán szakácskönyv - Vegetáriánus receptek

A tél ízei

A tél ízei Vegán szakácskönyv

A tél ízei

Vegán szakácskönyv

Főzni jó! Egészségeset és finomat főzni még jobb! De a legjobb, amikor több ember összefog egy jó ügy támogatására. A Nyitott Szemmel magazin munkatársai fontosnak tartották, hogy legyenek olyan évszakokra kidolgozott szakácskönyvek, amelyekből bárki, bármikor elkészítheti egészségbarát, hazai alapanyagokból készült ételeit. Így született meg ez a szakácskönyv-sorozat. Első, téli része 2011. októberétől már kapható. A könyv 184 oldalon 100 vegán receptet, értékes tippeket, fortélyokat, fitoterápiás tanácsokat, 50 színes ételfotót és 80 kisebb fotót tartalmaz.

 Ajánljuk még:

Dankóné R. Magdolna A főzés gyerekjáték! Vegetáriánus szakácskönyv gyerekeknek
Róhiní Déví Dászí Hare Krisna - Vegetáriánus szakácskönyv
Hémangi Dévi Dászi Vegetáriánus kalandozás a magyar konyhában
Barbara Rias-Bucher Vegetáriánus ínyencségek Izgalmas receptek, kezdőknek, haladóknak és profiknak
Horváth Éva, Szepesi Dóra A fiatalodás művészete Makrovegetáriánus receptek
Vegetáriánus finomságok

 

Az adatokat a moly.hu biztosítja.

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!