Stőhr Gréta Gréta konyhája Vegán életmód- és szakácskönyv - Vegetáriánus receptek

Gréta konyhája

Stőhr Gréta Gréta konyhája Vegán életmód- és szakácskönyv

Stőhr Gréta

Gréta konyhája

Vegán életmód- és szakácskönyv

Stőhr Gréta életmódtanácsadó, vegán szakács, gasztroblogger, a "Gréta Konyhája" televíziós magazinműsor szerkesztője és háziasszonya, valamint a Maxline Vip Magazin vegán rovatának vezetője. Vegetáriánus családban felnőve, már gyerekkorában megtapasztalta az egészséges életmód alapjait, a reformkonyha változatos ízvilágát. Az elmúlt öt évben pedig Európa több országában élve, a világot járva, rengeteg inspirációt merített más kultúrák gourmet konyhájából. Kisfia születése után tudatosult benne igazán, hogy az ízek mellet mennyire fontos az is, hogyan tápláljuk a felnövekvő nemzedéket, hogy egészségtudatos felnőttekké válhassanak. Pontosan két éve tért át a vegán (teljesen nővényi) étrendre, amely életében jelentős minőségi változásokat hozott, mint fizikai, lelki és szellemi síkon.

 Ajánljuk még:

A tavasz ízei Vegán szakácskönyv
Varga Lászlóné Ínyenc családi szakácskönyv hús nélkül
Gyulai Gábor Govinda szakácskönyve 108 vegetáriánus recept
F. Horváth Ilona Vegetáriánus ételek
Hémangi Dévi Dászi Ízek, imák, India 108 vegetáriánus és indiai recept
Ella Woodward Egyél jókat Ellával! Fantasztikus hozzávalók és elképesztően finom, egészséges ételek, amiket imádni fogsz

 

Az adatokat a moly.hu biztosítja.

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!Észrevétele van? Küldje el!