A tavasz ízei Vegán szakácskönyv - Vegetáriánus receptek

A tavasz ízei

A tavasz ízei Vegán szakácskönyv

A tavasz ízei

Vegán szakácskönyv

Végre itt a tavasz! A téli álomból ébredező természet vitamindús zöldségei és gyümölcsei új életerővel töltik fel szervezetünket. A zsenge, friss alapanyagok számos gasztronómiai újításra sarkallták kötetünk szerzőit. A finomabbnál finomabb receptekből vegánok (növényi étrenden élők) és vegyes táplálkozásúak, lisztérzékenyek, candidával, tej- és tojásérzékenységgel küzdők egyaránt meríthetnek ötleteket. Mivel a receptek egyáltalán nem tartalmaznak tartósítószerrel és adalékokkal készült hozzávalókat, az egészségtudatos és a fogyókúrázó olvasók is bátran csemegézhetnek a magyar alapanyagokra épülő ételleírásokból. Élvezetes főzést, szép tavaszi napokat és jó egészséget kívánunk minden kedves olvasónknak!

 Ajánljuk még:

Röck Gyula Az egészség természetes előfeltételei és a vegetarianizmus
Paolo Pigozzi, Walter Pedrotti Vegetariánus konyha Húsmentes ételek
Halzer Györgyi Vegetáriánus ételek a világ minden tájáról
Tündérkonyha Vegetáriánus meseszakácskönyv
Bliszkó Viktor Vegetáriánus receptek
Marlena Spieler Olasz vegetáriánus ételek 30 perc alatt

 

Az adatokat a moly.hu biztosítja.

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!