ÁRPÁVAL TÖLTÖTT HOKKAIDO
2010. november 10. Rongybaba konyha 
tovább a teljes receptért »
1 bögre hántolt árpát megfőztem 2 bögre natur vegavarázs ételízesítővel, amikor készen lett, sóztam, ízesítettem lestyánnal és csomborral. A tök kalapját levágtam, a magokat kikanalaztam belőle, valamennyit a húsából is lefaragtam egy kanállal. Betettem a sütőbe, hogy kicsit puhuljon, de igazából nem kell neki sok idő, a hokkaido nagyon gyorsan elkészül. Olivaolajon hagymát, fokhagymát pároltam, hozzáadtam a kevés tökhúst, belekevertem a kész árpát, egy kiskanál pirosparikával megszórtam, majd belekanalaztam a tökbe és betettem a sütőbe. (legközelebb fetát is keverek hozzá)
| « zöldséges köles sütőben | Lencse"burger" thai mogyorószószos salátával » |
|
|
Receptek
Hírek
Éttermek
Blogok
Katalógus
Kedvencek
Kapcsolat

Szerintünk ez is ízleni fog
Legfrissebbek ugyaninnen

