Aszalt paradicsomos-spenótos cannelloni recept vegetáriánus

Aszalt paradicsomos-spenótos cannelloni

2015. június 11. Vegán Család 

Aszalt paradicsomos-spenótos cannelloni
tovább a teljes receptért  »
Hozzávalók:   Töltelék: 50 dkg spenót só, vegamix ízlés szerint 1 nagy fej vöröshagyma 4-5 gerezd fokhagyma 30 dkg kukoricadara   Öntet: 6 db nagyobb aszalt paradicsom 1 vöröshagyma 1 csésze víz (1 csésze = 2,5 dl) 1 csésze kesudió   25 dkg-os durum/­­teljes kiőrlésű, tojás nélküli cannelloni tészta   [...] Bővebben!

« Hidratálás felsőfokon: Ízesített vizek Baszmati rizs zöldségekkel, korianderrel »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!