Chia magos csokiparfé recept vegetáriánus

Chia magos csokiparfé

2012. március 13. Nyers konyha 

Chia magos csokiparfé
tovább a teljes receptért  »
Ismét kísérletezésbe kezdtem, és meglepetésemre valami különleges állagot és ízvilágot sikerült létrehoznom.  Chia magos csokiparfé: 2 dl kókusztej ( dobozos) 1 evőkanál méz csipet vanília 1 evőkanál kakaópor 3 evőkanál chia mag Kókusztejet összekevertem a többi hozzávalóval és egy éjszakára a hűtőbe tettem. Reggelre, úgy megszívták magukat a magok, hogy az egészből egy jó sűrű krém lett. Ezt a krémet formába töltöttem, majd a formából kivéve, megszórtam aprított kesudióval, citromhéjat reszeltem rá, meglocsoltam néhány csepp juharsziruppal és mézzel, alá pedig pici kókusztejet öntöttem.

« Kifőztük közlemény "Ha nem akarsz cukorbeteg lenni, étkezz úgy, mint egy cukorbeteg." »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!