Csicseriborsókrémes tészta
2015. január 22. Mindennapi ételeink 
tovább a teljes receptért »
Nagyon egyszerű, mégis különleges egytálétel. Nem makarónitészta illik hozzá, de most ez volt itthon :-) Ezzel is finom volt, de mondjuk egy kevésbé olaszos ételre hajazó tésztával autentikusabb lett volna :-) Hozzávalók: 15 dkg csicseriborsó 4 gerezd fokhagyma 3 ek. olívaolaj 2 dl szójadresszing római kömény - ízlés szerint koriander - ízlés szerint bio levespor-és ételízesítő - ízlés szerint himalaya só - ízlés szerint -- 25 dkg barnarizs tészta Elkészítés: A csicseriborsót előző este beáztatjuk, majd sós vízben kifőzzük. A fokhagymát megpucoljuk, lereszeljük és olívaolaj és ugyanannyi víz keverékén megpároljuk. Hozzáadjuk a megfőtt és összeturmixolt csicseriborsót, a dresszinget, és ízesítjük római köménnyel, korianderrel, ételízesítővel, sóval. Amikor összefőtt, tésztára téve tálaljuk.
| « Nyers körtetorta, mert a süti az élet szerves része | BORSÓS-GOMBÁS TÉSZTA » |
|
|
Receptek
Hírek
Éttermek
Blogok
Katalógus
Kedvencek
Kapcsolat

Szerintünk ez is ízleni fog
Legfrissebbek ugyaninnen

