Forró almás-datolyás palacsinta
2012. november 14. Mindennapi ételeink 
tovább a teljes receptért »
Nagyon finom palacsinta. :-) Hozzávalók: 50 dkg finomliszt 5 dkg zabpehelyliszt 8 dkg kukoricaliszt csipet só 1 liter víz 4 ek. 100% extra szűz olívaolaj -- 1 kg alma 10 szem datolya 1 citrom héja Elkészítés: A liszteket összekeverjük, hozzáöntjük a vizet és olajat. Sózzuk és alaposan összekeverve kisütjük (olaj nélküli, kerámiaserpenyőben). Az almát meghámozzuk, lereszeljük. A datolyát kevés vízzel összeturmixoljuk. Ezt öntjük hozzá édesítőszerként. Citromhéjjal is ízesítjük és megpároljuk. Ezzel töltjük meg a palacsintákat.
| « Mi a valódi, igazi étel? | Tofu egyszeregy » |
|
|
Receptek
Hírek
Éttermek
Blogok
Katalógus
Kedvencek
Kapcsolat

Szerintünk ez is ízleni fog
Legfrissebbek ugyaninnen

