Növényi sajtos-mákos rúd
2013. október 3. Mindennapi ételeink 
tovább a teljes receptért »
Nagyon-nagyon finom és egészséges ropogtatni való. Hozzávalók: 10 dkg durumliszt 5 dkg finomliszt 5 dkg teljes őrlésű liszt 1/4 csomag foszfátmentes sütőpor 1-2 ek. Sojade szójatejszín 12,5 dkg kókuszzsír 3 dkg egész mák 5 dkg Viofast növényi füstölt sajt 2 tk. só -- szezámmag mák Elkészítés: A liszteket és a foszfátmentes sütőport összekeverjük. Hozzáadjuk a felolvasztott kókuszolajat, a mákot, a lereszelt növényi sajtot, a szójatejszínt, és homogén tésztát gyúrunk. 10 percig pihentetjük, majd lisztezett deszkán kinyújtjuk, megkenjük olívaolajjal, megszórjuk szezámmaggal, mákkal és csíkokat vágunk. Előmelegített sütőben 160 fokon 15 perc alatt készre sütjük. Közben figyeljük, mert könnyen leég. Nagyon omlós, finom rágcsálnivaló. :-)
| « Sütőtökös mexikói ragu | Összefüggések - a kortárs művészet reflexiói az ételről » |
|
|
Receptek
Hírek
Éttermek
Blogok
Katalógus
Kedvencek
Kapcsolat

Szerintünk ez is ízleni fog
Legfrissebbek ugyaninnen

